Muhteşem Ürünler Öneriler

Black Friday İndirimlerinde Ayakkabı Alınabilecek Markalar

İndirim haftaları sayesinde tüketiciler kozmetik, elektronik eşya ve giyim gibi pek çok alanda satış yapan markaların ürünlerini en uygun fiyata alma imkanına erişirler. Bazı indirim haftaları sezon sonlarına denk gelirken, bazı indirim haftaları da sevgililer günü, anneler günü gibi özel günler için uygulanır.

Black Friday ise normal bir indirim haftasının çok daha ötesinde fırsatlar sunar. Hem ürün çeşitliliği hem de indirim avantajları sayesinde Black Friday fırsatlarından yararlanabilirsin!

Yılın en çok beklenen haftası Black Friday’in gelmesi ile birlikte birçok ayakkabı markası da indirime girdi. Ancak bu kadar marka çeşitliliği varken nereden alışveriş yapmak istediğin konusunda zorlanabilirsin. İşte işini kolaylaştıracak “Black Friday’de Ayakkabı Nereden Alınır?” rehberi! 

Black Friday’de En Çok İndirime Giren Ayakkabı Markaları

Ayakkabı alışverişi yaparken birbirinden farklı mağazaların ürünleri içerisinde kaybolabilir ve satın almak istediğin ürünü elde edemeyebilirsin. Bu yüzden uygulaman gereken ilk adım satın almak istediğin ayakkabının hangi kategoriye ait olduğuna karar vermek. Bu sayede ürünlerini incelemen gereken marka sayılarını en aza indirerek hem zaman tasarrufu yapacak hem de işini kolaylaştırmış olacaksın! 

Black Friday’de en çok indirime giren ayakkabı kategorileri; spor, günlük ve kışlık bot olmak üzere üçe ayrılıyor. Her bir kategorinin içerisinde ön plana çıkan dünya devi markalar ve bu markaların birbirinden güzel ürünleri var! Senin için bu üç ayrı kategorideki markaları ve ürünlerini inceleyerek işini kolaylaştıracak bir alışveriş rehberi hazırladık.

Spor

Black Friday’de en çok satın alınan ürünlerin başında spor ayakkabılar geliyor. En az günlük ayakkabılar kadar kullanılan spor ayakkabıların fiyatları indirim sezonları dışında oldukça pahalı olabiliyor. 

Kaliteli bir spor ayakkabının antrenmanlarda, koşularda ve spor yaparken seni rahatsız etmemesi ve performansını düşürmemesi gerekiyor. Bu yüzden spor ayakkabı alırken dikkatli olmalı ve en iyi verimi alabileceğin markaları tercih etmelisin. İşte sana birkaç marka önerisi! 

New Balance

New Balance dünyanın en büyük spor ayakkabı markalarından bir tanesi. Sadece tek bir spor ayakkabı serisi değil, pek çok farklı çeşitte ve farklı tüketici profiline hitap eden ayakkabı serileri mevcut. 

Hiking, Running, Training için özel ayakkabılar üretmekle beraber tenis, basketbol ve futbol gibi sporlar için de farklı ayakkabı serileri üretiyorlar. Özellikle aktif sporcuysan kesinlikle tercih etmen gereken bir marka! 

VEJA

Birçok markadan farklı olarak ekolojik malzemeler kullanma konusunda katı olan ve sosyal projeleri ile ön plana çıkan VEJA, 2005 yılından beri kendine özgü spor ayakkabılar üretiyor. Farklı ve yenilikçi malzemeler kullanan ve doğa dostu olan VEJA’nın son ayakkabı serisini Black Friday sayesinde uygun fiyata alabilirsin. 

Alexander McQueen

Sadece spor ayakkabısı ile ünlü değil, aynı zamanda dev bir giyim markası olan Alexander McQueen, bu sezonun da vazgeçilmezlerinden. En az bir spor markası kadar başarılı spor ayakkabılar üreten Alexander McQueen, başarılı tasarımları ile göze de hitap ediyor. Black Friday sayesinde Alexander McQueen’in birbirinden şık spor ayakkabılarını çok daha uygun fiyata alabilirsin. 

Vans

Marka olarak adını sıklıkla duyduğumuz, kendine has ikonik modeli ile ön plana çıkan Vans, spor ayakkabı almak isteyenlerin ilk tercih ettiği markaların başında geliyor. Black Friday sayesinde sadece klasikleşmiş modellerini değil, yeni çıkan özel koleksiyonları da alarak dolabına renk katabilirsin. 

Nike + JACQUEMUS 

Nike ve JACQUEMUS ortaklığında üretilen bu ayakkabı aynı zamanda Nike + JACQUEMUS koleksiyonunun da bir parçası! Birbirinden farklı tarzlara ve tüketici profiline sahip bu iki dev markanın birlikte çıkardığı koleksiyonun en ünlü parçası olan spor ayakkabı bu senenin en popüler ürünlerinin başında geliyor. Black Friday sayesinde çok daha uygun fiyata bu şık tasarımı satın alabilirsin. 

Günlük

Yılın her günü kullanabileceğin veya sezonluk tercih edebileceğin birçok günlük ayakkabı çeşidi Black Friday ile birlikte indirime girdi! Birbirinden şık babetler, rugan ayakkabılar, makosenler ve comfort ayakkabılar seni bekliyor. 

Günlük ayakkabı alırken ilk dikkat etmen gereken özellik rahatlığına bakmak. İşe veya okula giderken uzun saatler boyunca kullanabileceğin ve ayağını rahatsız etmeyecek ayakkabılar ilk tercihin olmalı. Daha sonra da seçtiğin ayakkabının günlük giyim stiline uyup uymadığına bakmalısın. Black Friday’de indirime giren ünlü markalarının günlük ayakkabı reyonlarına birlikte göz atalım! 

DKNY

Temeli New York’ta olan DKNY, Amerika’nın en çok satış yapan giyim ve ayakkabı markalarının başında geliyor. Kendine has maskülen tarzı, ikonik siyah ve beyaz renkleri ile klasik ama trend sevenlerin adresi olan DKNY’nin yeni ayakkabı serisine Black Friday indirimleri sayesinde kolay bir şekilde sahip olabilirsin. 

Calvin Klein

Dev bir giyim, iç giyim ve ayakkabı markası olan Calvin Klein, birbirinden farklı ayakkabı serileri ve modelleri ile yepyeni bir kış sezonu açıyor! Naylon, polyester, deri ve süet gibi farklı materyaller kullanarak üretilen çeşitli ayakkabıları arasından tarzına en çok uyanı, Black Friday avantajları sayesinde satın alabilirsin. 

Valentino

Şıklık ve zarafet denilince akla gelen ilk markalardan olan Valentino, bu sezon da kıyafet kombinlerine uyacak zarif tasarımları ile ön plana çıkıyor. Babetlerden rugan ayakkabılara kadar birçok farklı ayakkabı çeşidi sunan Valentino’dan, Black Friday’in getirdiği büyük indirimler sayesinde seçtiğin ayakkabıyı alabilirsin. 

Tory Burch

Özellikle deri loafer ve babetleri ile bu sezon adından sıklıkla bahsettiren Tory Burch, Black Friday’in getirdiği indirim avantajları sayesinde sana özel fırsatlar sunuyor! Günlük kıyafetlerinle kombinleyebileceğin, işte ve okulda seni şık gösterecek ayakkabıları Tory Burch’ten seçebilirsin. 

Kışlık Bot

Kışın gelmesi ile birlikte ayakkabı dolaplarımızdan kışlık ayakkabılarımızı da çıkardık. Ancak bu sezon giyebileceğin bir kışlık ayakkabı henüz dolabında yoksa veya daha önceden satın aldığın botlar veya çizmeler kullanılabilirliğini yitirmişse Black Friday haftası senin için harika bir fırsat! 

Kış sezonunun gelmesiyle birlikte kışlık bot ve çizmelerin fiyatlarının tavan yaptığı bu günlerde en uygun fiyata kendine harika bir kışlık ayakkabı alarak kışı sıcak ve rahat geçirebilirsin. İşte Black Friday’de indirime girecek ve birbirinden güzel kışlık botlar satacak markalar listesi: 

UGG

2000’lerin ortalarında inanılmaz bir popülariteye ulaşan ve daha sonra da popülerliğini hiç kaybetmeyen ugg botların sezonu geldi! Birbirinden farklı renklerde, seni kışın sıcak tutacak yeni UGG botlara Black Friday indirimleri sayesinde çok daha uygun fiyat ödeyerek sahip olabilirsin! 

Hunter

Aklında herhangi bir bot modeli yoksa ve “Seçeneklere açığım” diyorsan, Hunter’da birbirinden farklı model ve renkte kışlık botlar var! Leopar desenli Wellington botlardan, renkli Chelsea botlara kadar birçok farklı bot çeşidini Hunter’da bulabilir ve Black Friday indirimlerinden yararlanabilirsin. 

The North Face

İsmi doğa ile bütünleşmiş olan marka The North Face sayesinde kışın seni sıcak tutacak birbirinden renkli botlar satın alabilirsin. Özellikle hiking yapmayı seviyorsan ve doğa yürüyüşleri günlük rutininin içinde ise bu marka tam sana göre! 

Bottega Veneta

Sokak modasının en sevilen markalarından biri olan Bottega Veneta’nın yeni sezon botlarını Black Friday sayesinde çok daha uygun fiyatlara alabilirsin! Farklı ve cesur tasarımları ile dikkat çeken bu botlar, trendleri takip eden moda tutkunlarının aradığı ürünlerin başında geliyor.

Black Friday’de Ayakkabılarını Amerikadaniste!

Maalesef her ayakkabı markası Türkiye’de satış yapmıyor veya yurt dışına online alışverişte Black Friday kampanyaları geçerli olmuyor. Amerikadaniste sayesinde bu problemi kolaylıkla çözebilirsin! 

Amerika’dan satış yapan mağazaların ürünlerini kolayca evine getiren Amerikadaniste.com sana istediğin ayakkabıyı sipariş etme imkânı sağlıyor. Amerikadaniste.com’a üye olduktan sonra Amerika’da sana ait bir adrese sahip oluyorsun ve normalde Türkiye’ye satış yapmayan birçok markanın ürünlerini kolayca satın alabiliyorsun. Amerikadaniste.com ekibi satın aldığın ürünler ellerine geçer geçmez Türkiye’deki adresine yolluyor.

Ayrıca Amerikadaniste’nin “Benim İçin Al” servisini kullanarak istediğin markanın ürünlerini senin yerine satın almalarını isteyebilirsin. Ürünün iadesi veya değişimi gibi tüm konular için de Amerikadaniste’den 7/24 destek alabilir ve artık Hunter, The North Face, Tory Burch gibi birçok ayakkabı markasının ürününü kolaylıkla satın alabilirsin!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply