Muhteşem Ürünler Öneriler

Sonbahar Ev Dekorasyon Ürünleri

Sonbahar denince çoğumuzun aklına sıcak renkler, toprak ve yağmur kokusu, dolaplarımızdan çıkardığımız paltolar, bereler ve birbirinden renkli atkılar gelir. Ancak evlerimizin havası da tıpkı mevsimler gibi değişir. 

Evde pişirilen yemekler, alınan farklı sebze ve meyveler, soğukların başlaması ile birlikte değiştirilen yatak örtüsü takımları, tüm bu değişimin birer göstergesi. Sonbaharın getirdiği bu değişime ayak uydurmak için yeni ev dekorasyon ürünleri satın alarak evini daha sıcak ve rahat bir ortama dönüştürebilir ve bu mevsimin güzelliklerini çok daha fazla hissedebilirsin! 

Aynı eşyaları ve dekorasyon ürünlerini sürekli görüp hayatının sıkıcı bir rutine dönüşmesini izlemektense bütçene uygun küçük değişiklikler ile evine yeni bir hava katabilirsin. 

Sonbahara uygun ve içini ısıtacak birçok dekorasyon ürünleri stoklarda seni bekliyor. Sonbaharın melankolik ama bir o kadar da huzur verici ambiyansına kendini kaptırmanın zamanı geldi!

İçini Isıtacak Aydınlatmalar 

Havaların soğuması ile evimizde daha çok vakit geçirdiğimiz bu günlerde içini ısıtacak yeni aydınlatmalar kullanmak hayatına renk katabilir! 

Özellikle sonbaharın insanlara verdiği huzurlu ambiyansı yansıtan toprak renk tonlarında masa lambaları, taş kaplamalı abajurlar ve duvar aydınlatmaları ilgini çekebilir. 

Pottery Barn’ın tasarımı olan birbirinden farklı aydınlatmalar evine sonbahar havası katmak için seni bekliyor. Eğer evinin tavan aydınlatmasını değiştirmek istiyorsan birçok farklı aydınlatma seçeneği Pottery Barn’da mevcut. 

İstersen klasik avize görünümlü şık şamdanlar ile evinde aristokrat bir ortam yaratabilir, istersen de birbirinden farklı renklerdeki sarkıt lambalarla otantik bir ambiyans yaratabilirsin.

Sonbahar Temalı Parçalar ile Sıcacık Sofralar

Sonbaharın gelmesiyle beraber sofralarımızda kullandığımız dekorlar da değişti. Yazın favori renkleri beyaz ve mavi tonlarının yerini artık toprak renkleri ve altın tonları aldı. Ayrıca yeşil yapraklar, güneş desenli biblolar ve bahardan beri sofralarda kullanılan çiçekler de artık sonbahar sofralarında bulunmuyor. 

Bunların yerine renkli kozalaklar, bal kabağı şekilleri ve altın renkli yapraklarla sofranı süsleyebilirsin. Pottery Barn’ın online alışveriş sitesinde birbirinden farklı sonbahar temalı sofra dekorasyon ürünleri bulunuyor. Sonbahar sofrana yakışacak Pottery Barn’ın  dekorasyon ürünlerine mutlaka göz at! 

Kokulu Mumlar ve Vazolar

Sonbahar ve kışın vazgeçilmez ev dekorasyon ürünü kokulu mumlar ve vazolar! 

Evine daha otantik bir hava katmak ve büyülü bir ortam yaratmak istersen, Anthropologie’nin mum ve vazoları arasından istediğin sonbahar temalı ürünü alabilir ve sonbaharın keyfini evinde çıkarabilirsin! 

Yumuşacık Yastık ve Battaniyeler

Yumuşak yastıklar ve battaniyeler sonbaharın getirmiş olduğu en güzel iki ev ürünü. Pottery Barn’da birbirinden farklı yastık ve battaniye çeşitlerini bulabilirsin. İstersen yün istersen kadife birçok sonbahar temalı yastık ve battaniye çeşidi seni bekliyor. Evini hem sıcak tutmaya hem de dekore etmeye hazırlan!

Sonbahar Masalarına Yakışacak Yemek Takımları

Sonbaharın gelmesiyle beraber sadece sofralarda kullanılan dekorasyon ürünleri değil; tabak setleri, bardak ve peçetelik gibi birçok sofra ürünü de değişmiş oldu. 

Merkezi California’da olan Williams Sonoma’nın bu sezon için çıkardığı birbirinden farklı sonbahar temalı sofra ürününe göz atarak birbirinden harika sonbahar sofraları kurabilirsin. 

Sonbahar Temalı Ev Dekorasyon Ürünlerini Amerikadaniste!

İnsanlar her ne kadar internette gördüğü ev dekorasyon ürünlerini satın almak isteseler de birçok yabancı ev dekorasyon sitesi yurt dışına satış yapmıyor ve bu durum yüzünden yeni trendlerden mahrum kalıyorlar. Ancak Amerikadaniste.com sayesinde istediğin dekorasyon ürününü satın alman mümkün!

Artık “Bu ürünü çok beğendim ama adresime satış yapmıyorlar” diye üzülmene gerek yok! Amerikadaniste.com’un “Benim İçin Al” servisini kullanarak, senin yerine alışveriş yapılmasını isteyebilirsin. 

Özel bir alışveriş asistanlığı hizmeti olan “Benim İçin Al” servisi sayesinde beğendiğin tüm ev dekorasyon ürününlerine Amerikadaniste güvencesiyle sahip olabilirsin. Ayrıca ürün değişimleri ve satıcı ile görüşmeler de senin adına yapılacak. Artık istediğin sonbahar temalı ev dekorasyon ürününe Amerikadaniste.com sayesinde kolaylıkla ulaşabilecek ve yeni trendleri kaçırmayacaksın!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply