Yeni Yıl Alışverişi

Yılbaşı İçin Evinizi Süsleyecek Dekorasyon Fikirleri

Yeni yıl; yepyeni umutlara, bambaşka hayallere ve heyecanlara açılan bir kapıdır. Sevdiklerinle birlikte güzel ve unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamak ve yılbaşı ruhunu sonuna kadar hissetmek için açılan o kapıdan en iyi şekilde girmek son derece önemlidir. Bunun için hiç vakit kaybetmeden yılbaşı için evini süslemeye ve yeni yıl konseptini yaşam alanına taşımaya başlayabilirsin! 

Yeni yıla girerken evini süslemen, yılbaşı deyince aklında canlanan o büyülü atmosferi kendi evinde de yaratman ve konuklarını en etkileyici yılbaşı konsepti ile karşılaman için yılbaşı dekorasyon fikirlerini bir araya getirdik! Işıl ışıl, görkemli ve sıcacık bir yılbaşı için işte evinde uygulayacağın yılbaşı dekorasyon önerileri…

Yılbaşı Ağacı Süsleyin

Yılbaşı ağacı, tabii ki yeni yıl kutlamalarının olmazsa olmazıdır! Yılbaşı dekorasyonunun başrolünde yer alan yılbaşı ağacı, kabul etmelisin ki ortamın havasını anında değiştirerek yeni yılın ruhunu evin içine en başarılı şekilde taşır. 

Yılbaşına birkaç hafta kala, evinin alanına ve bütçene uygun bir yapay çam ağacı satın alarak yılbaşı ağacı süslemeye başlayabilirsin. Rengarenk ışıklarla, el yapımı ağaç süsleriyle ve kardan adam, noel baba ve geyik gibi figürlerden oluşan yılbaşı süsleri ile eşsiz bir görünüme sahip olacak yılbaşı ağacı, yılbaşı gecesi evinin gözdesi olacak. 

Ağaç süsleri ile süslediğin yılbaşı ağacının altına yeni yıl hediyelerini bırakmayı ve tüm çam ağacı süsleme işleri bittikten sonra ağaç ile birlikte fotoğraf çekmeyi unutma! 

Evin Farklı Yerlerinde Dekoratif Aydınlatmalar Kullanın

Işıl ışıl bir yılbaşı gecesi için evin farklı yerlerinde yılbaşı temalı aydınlatmalardan yararlanabilirsin. Bunun için sarı led ışıklar harika bir seçenek olabilir. Dilersen yemek masasının çevresinden ve yılbaşı ağacından led ışıklar sarkıtabilir ya da duvarlara led ışıklar ile “Hoş Geldin 2023!” yazabilirsin. 

Led ışıkların yanı sıra şarjlı ya da pilli küçük dekoratif aydınlatmalar kullanarak dekorasyonu bir tık daha üst seviyeye taşıyabilirsin. Kar tanesi, yıldız ve çam ağacı gibi tasarımlara sahip olan aydınlatmalar, son derece hoş bir görüntü oluşturur. 

Yılbaşı Bitkileri Satın Alın

Yılbaşı ile özdeşleşmiş bazı bitkiler bulunduğunu biliyor muydun? Yeni yıl dekorasyonuna sıra dışı bir boyut kazandıran yılbaşı bitkileri aynı zamanda çok daha enerjik ve renkli bir atmosfer elde etmeni kolaylaştırır. 

Dilersen yılbaşının bir sembolü haline gelen ve kırmızı rengi ile herkesi kendine hayran bırakan kokina çiçeğini yemek masasını süslemek için tercih edebilirsin. Kokinaya oldukça benzer bir çiçek olan çoban püskülü de alternatiflerin arasında yer alabilir. Kokina ve çoban püskülünün yanı sıra yılbaşı gecelerinin en favori çiçeklerinden biri olan ökse otunu evinin tavanlarından sarkıtabilirsin. 

Mumlarla Sıcak Bir Ortam Yaratın

Yemek ya da atıştırmalık masasında, evin girişinde, merdivenlerde veya senin için daha uygun alanlarda mumlardan yararlanarak yılbaşı dekorasyonunu benzersiz bir şekilde tamamlayabilir ve ortamın havasını mumlar ile çok daha sıcak hale getirebilirsin. 

Konsepte uygun seçimler yapmak için kırmızı, yeşil veya parıltılı mumlar tercih etmeni öneririz! Dilersen yılbaşı ve kış temasına uyum sağlaması açısından kokulu mumlar da satın alabilirsin. Tarçın, vanilya veya çiçek kokulu mumlar, gecenin çok daha keyifli geçmesine katkıda bulunur. 

Kapı Süslerini İhmal Etmeyin!

Yılbaşı kutlaması için evinde ağırlayacağın misafirlerine hoş bir karşılama yapmak için kapını süslemeyi es geçmemelisin. Belki kozalaklardan, küçük parıltılı çanlardan ve Noel baba figüründen oluşan bir kapı süsü satın alabilir, kapının girişine süslenmiş küçük yılbaşı ağaçları koyabilir ve led mumlar ile girişi aydınlatabilirsin. 

Senin için yılbaşı süsleme önerilerimizin sonuna geldik! İstersen Amerikadaniste ile tüm yılbaşı süslemelerini çok daha avantajlı şekilde satın alabilir ve yılbaşı süsleme fikirlerini hayata geçirebilirsin! Yılbaşı dekorasyonu için hayalini kurduğun yüzlerce süslemeyi Amerika’dan sipariş vermek Amerikadaniste ile çok kolay! 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply