Miscellaneous Muhteşem Ürünler Öneriler Yeni Yıl Alışverişi Yeniyıl Alışverişi

Marvel Severler İçin En Popüler Marvel Figürleri

Marvel Comics karakterleri eskiden her ne kadar popüler olsalar da çizgi romanlardaki olaylardan esinlenerek oluşturulan Marvel Sinematik Evreni sayesinde bu karakterlerin ünü eskisiyle kıyaslanamayacak şekilde arttı. 

Iron Man filmleri ile ünlenen Marvel Sinematik Evreni, kısa süre içerisinde son on yılın en fazla hasılat yapan filmlerini çıkardı ve yepyeni bir nesil Marvel’in efsane süper kahramanları ile büyüyerek yetişti. Ancak Marvel karakterlerinin popülerliği Marvel Sinematik Evreni ile sınırlı kalmadı. 

Birçok farklı film şirketi Marvel Comics’in çeşitli kahramanlarının haklarını satın alarak kendi serilerini çıkardılar. X-Men, Deadpool, Wolverine ve Venom gibi birçok filmin karakteri de geniş hayran kitlelerine sahip oldu. 

Günümüzde artık süper kahraman severlere özel birçok farklı ürün satışa çıkmakta. Çocuklar için Marvel oyuncakları, yetişkinler için Marvel figürleri, çizgi roman ve DVD setleri, puzzlelar ve daha birçok farklı ürün kolayca satın alınabiliyor. Özellikle sıkı bir Marvel ve MCU fanıysan farklı markalara ait Marvel figür koleksiyonu oluşturabilir ve sevdiğin karakterler ile evini dekore edebilirsin.

Marvel figür oyuncak satan markaların her birinin farklı tasarımları bulunmakta. Kendi zevkine göre istediğin tarzda Marvel figür seti satın alabilirsin. En iyi Marvel figürleri satan belirli markalar var. 

Funko Pop, sevimli tasarımı ve ikonik ambalaj kutusu ile öne çıkan markalardan. Aynı zamanda kendine has tasarımı ile oldukça popüler olan Lego Marvel figürleri de Marvel figür koleksiyonu yapmak isteyenlerin seçenekleri arasında. Bu iki marka dışında Marvel orijinal figür satan Marvel Classics, gerçeğe en yakın tasarımları ile ünlü Hasbro da en çok tercih edilen markalardan. 

Eğer bir Marvel figür koleksiyonu oluşturmak istiyorsan ve nereden başlayacağını bilmiyorsan sana yardım edebiliriz! En popüler Marvel figürlerini listeleyen, hangi popüler süper kahramanın figürünü hangi markadan satın alabileceğini anlatan rehberimize bir göz atmaya ne dersin?

İşte Marvel severler için en popüler Marvel figürleri! 

Hulk

Hem çizgi roman hem de sinematik evrende en popüler karakterlerden biri olan Hulk, farklı versiyonları ile en fazla figüre sahip Marvel karakterlerinden biri olarak biliniyor. 

Gerçek kimliği başarılı bir bilim adamı olan Bruce Banner’ın yapılan deney sırasında öfkesini kaybettiği durumlarda yeşil bir canavara dönüşmesini konu alan karakterin orijinal hikayesi kısa sürede çizgi roman severler arasında popüler oldu ve Hulk, sinematik evrene de birçok film ile damga vurdu. 

Özellikle çocukların ilgisini çeken bu süper kahramanın en popüler figürleri, Marvel Hulk oyuncak ve Hasbro’ya ait Marvel Legends figür serisindeki farklı versiyonları. İstersen Marvel’ın klasik Hulk versiyonu olan figürünü satın alabilir, istersen de Marvel Legends versiyonunu koleksiyonuna ekleyebilirsin. Bunların dışında Red Hulk, She-Hulk gibi farklı karakterlere ait figürler de belirli mağazalarda satışa çıkmakta. 

Captain America

Marvel Comics’in ilk çizgi roman karakterlerinden biri olan ve Marvel Sinematik Evreninde de oldukça popüler bir karakter olan Captain America, güçsüz ve çelimsiz bir asker olan Steve Rogers’ın aldığı serum ile bir insandan dört kat daha güçlü olması ile başlayan hikayesini konu ediyor. Zaman içerisinde sadece büyük bir süper kahraman değil, aynı zamanda ulusal kahraman olan Captain America, MCU’nun birçok filminde görebileceğin bir karakter.

Captain America’nın birçok farklı markaya ait figürü bulunmakta. Bunlardan en popüler olanı Lego Marvel’in serisi. Ayrıca Funko Pop’un da birçok farklı filme ait Captain America figürü bulunmakta. İstersen Lego, istersen Funko Pop istersen de Avengers veya Marvel Classics gibi farklı markalardan bir Captain America figürü alıp koleksiyonuna ekleyebilirsin. 

Black Panther

Özellikle sinema filmi çıktıktan sonra oldukça ünlü olan ve yaş fark etmeksizin herkesin favori Marvel karakterlerinden biri haline gelen Black Panther, mistik bir krallığın prensi olan T’’Challa’nın hükümdar olma hikayesini anlatıyor. 

İlk Marvel filminden önce Captain America Civil War filminde görülen ve kısa süre içerisinde Marvel’ın en sevilen karakterlerinden biri olan Black Panther’in birçok figür ve oyuncağı bulunmakta. 

İstersen Avengers’ın orjinal figürlerinden istediğin Black Panther figürünü seçebilir, istersen Funko Pop istersen de Lego versiyonunu satın alabilirsin. Hasbro’nun uzun yıllardır popüler olan Endgame Titan Hero figür serisinde de Black Panther figürü büyük ilgi çekiyor. 

Iron-Man

Günümüzün süper kahramanları arasında belki de en popüleri olan, MCU filmlerinden önce o kadar fazla seveni yokken MCU sayesinde büyük bir kitle kazanan Iron-Man. İkonik Tony Stark karakterinin kendi imkanları ile oluşturduğu elektronik bir zırhın hikayesini anlatıyor. MCU’nun ana karakterlerinden biri olan ve birçok MCU filminde başrol oynayan Iron-Man’in birbirinden farklı birçok figür ve oyuncağı var. 

Avengers, Funko Pop, Lego, Marvel Classics ve Hasbro’da birbirinden farklı Iron-Man figürleri bulabilir ve istediğin tarzda bir Iron-Man figürü satın alabilirsin. Iron-Man oldukça popüler bir karakter olduğu için farklı zırh modelleri ve farklı renkte kostümlerinden oluşan birbirinden çeşitli figürleri var! 

Spider-Man

Sadece günümüzün en popüler karakterlerinden biri olan değil, çizgi roman zamanından beri Marvel’ın altın çocuğu olan ve birçok nesilin kahramanı olan Spider-Man, kendi halinde zeki bir lise öğrencisi olan Peter Parker’ın radyoaktif örümcek tarafından ısırıldıktan sonra örümcek güçlerine sahip olmasını konu alıyor. 

Marvel Comics’in en ünlü kahramanı olan ve MCU’dan önce bile film üçlemesine sahip Spider-Man’in birbirinden farklı yüzlerce figürü bulunmakta.

Spider-Man sadece MCU’da popüler değil, çizgi roman ve çizgi filmleri ile de geniş hayran kitlelerine ulaştığı için birçok farklı figürü bulunmakta. En çok bilinen kırmızı ve mavi kostümü ile tanıdığımız Spider-Man dışında, Ghost Spider-Man, The Amazing Spider-Man, Flex Iron Spider-Man gibi birçok farklı tasarımlı Spider-Man figürünü çeşitli markalardan satın alabilir ve koleksiyonuna ekleyebilirsin. 

Venom

Spider-Man’in çizgi romanlarından aşina olduğumuz hem Spider-Man filmlerinde hem de çizgi filmlerinde gördüğümüz Venom karakteri yakın geçmişte kendi filmi ile çok daha geniş hayran kitlelerine ulaştı. Kimi zaman villain, kimi zaman ise anti-hero olarak kabul ettiğimiz bu karakterin birçok farklı figürü bulunuyor.

Spider-Man’in kendi markasının da aynı zamanda hem Spider-Man hem de bu süper kahramanın evreni içerisindeki karakterlere çıkardığı figürler bulunmakta. Venom’un oldukça popüler olan figürü Titan Hero versiyonunu da bu markadan satın alabilirsin. 

Thor

Thor, Marvel Sinematik Evreninin en sevilen süper kahramanlarından bir tanesi ve aynı zamanda Avengers üyesi. Marvel Comics’in de başarılı çizgi romanlarından biri olan Thor, mitolojik bir tanrı olan sorumsuz bir karakterin dünyaya gelerek süper kahraman olma hikayesini anlatıyor. Birçok Marvel filminde görebileceğimiz bu ikonik karakterin birbirinden güzel figürleri bulunmakta.

Bu sıralar en revaçta olan Thor figürü, Funko Pop’un Love and Thunder serisindeki figür olarak biliniyor. Oldukça sevimli bir tasarıma sahip Funko Pop serisi dışında başka markaların Thor versiyonlarını da satın alabilir ve koleksiyonuna ekleyebilirsin. 

Wolverine

Marvel Comics’in en sevilen çizgi romanlarından biri olan X-Men’in en ünlü karakteri Wolverine, MCU karakteri olmamasına rağmen X-Men filmleri ve kendi filmleri sayesinde geniş hayran kitleleri tarafından sevilmiş ve popüler olmuş bir karakter. 

Profesör X’in takımına giren ve çok güçlü bir mutant olan Wolverine’in hikayesinin anlatıldığı çizgi romanlar, filmler ve diziler sayesinde ünlenen bu karakterin birçok figürü bulunmakta.

Wolverine figürü satan farklı markalar var. Lego, Funko Pop ve Marvel Classics bunlardan bazıları. Kendi zevkine göre istediğin tasarıma sahip Wolverine figürünü satın alabilir ve koleksiyonuna ekleyebilirsin. 

Groot

The Guardians of Galaxy serisinin en sevimli kahramanı Groot’un hem yetişkin hem de çocuk milyonlarca hayranı bulunmakta. Uzayda seyahat eden bir çetenin en tatlı kahramanı olan Groot, konuşmamasına rağmen sevimliliği ile Marvel evreninin en sevilen karakterlerinden biri oldu. 

Groot’un birbirinden güzel ve farklı tasarımlı figürleri bulunmakta. Groom figürlerini istersen Marvel Classics, istersen Funko Pop istersen de Lego’dan satın alabilir ve bu sevimli kahramanı koleksiyonuna ekleyebilirsin. 

En Popüler Marvel Figürleri Amerikadaniste ile Bir Tık Uzağında!

Spider-Man’den Thor’a en popüler Marvel figürlerini Amerikadaniste ile kolayca alabilir ve istediğin markanın figürünü koleksiyonuna ekleyebilirsin. Eğer sıkı bir Marvel fanıysan ve figür koleksiyonu yapmak istiyorsan hiç beklemeden alışverişe başla!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply