Öneriler Yeni Yıl Alışverişi Yeniyıl Alışverişi

Yılbaşında Ailenizle Beraber Yapabileceğiniz Birbirinden Güzel Aktiviteler

Eğer yılbaşını dışarıda geçirmek istemiyor ve ailenle birlikte evde geçirmek istiyorsan bu özel geceyi eğlenceli ve keyif verici yapmak için farklı aktiviteler bulmalısın! Kimileri yılbaşı gecesinde dışarıda eğlenmenin çok daha keyif verici olduğunu söylese de evde geçirilen bir yılbaşı gecesi de oldukça eğlenceli ve akılda kalıcı olabilir.

Eğer yılbaşı aktivite önerileri arıyorsan; senin için hazırladığımız bu listedeki birbirinden farklı yılbaşı aktivitesi ile mükemmel bir yılbaşı gecesi geçirebilirsin. Tek yapman gereken aile üyelerinin zevklerine uygun eğlenceli yılbaşı aktivitelerini seçmek ve geceyi akışına bırakmak! 

Güzel ve Uzun Bir Akşam Yemeği Yiyin

Yılbaşında yapabileceğin aktivitelerin başında ailenle uzun ve güzel bir akşam yemeği yemek var. Yılın tüm yorgunluğunu atacağınız, güzel bir sofra düzeni ve birbirinden lezzetli yemekler ile hoş ve keyifli saatler geçireceğiniz akşam yemeği, daha sonra yapacağınız eğlenceli aktivitelerin başlangıcı olarak sayılabilir. Yılbaşı temalı mükemmel bir sofrada ailen ile bol kahkahalı bir akşam yemeği ile gecenin başlangıcını yapmak mükemmel olacaktır. 

Karaoke Partisi Yapın

Sesin güzel değil mi? Bunun bir önemi yok! Herkesin en sevdiği yılbaşı aktivitelerinin başında gelen karaoke partisi evi kahkahaya boğacaktır. Ailen ile birlikte istediğin şarkıcının, istediğin şarkısını söylemek ve bu aktiviteyi bir karaoke partisine çevirmek evin tüm enerjisini yükseltebilir! 

İstersen yılbaşı gecesi için bir karaoke seti alabilir istersen de evdeki imkanların ile çeşitli uygulamalar indirerek karaoke partisi düzenleyebilirsin. Hatta uygulama indirmeden bile farklı streaming platformlarından karaoke modlu şarkıları açabilirsin. Eğlenceli ve bol kahkahalı bir yılbaşı aktivitesi arıyorsan karaoke partisi ilk tercihlerinden biri olmalı. 

Christmas Temalı Filmler İzleyin

Akşam yemeği ve enerji dolu eğlenceli aktivitelerden sonra aileni sımsıcak tutacak bir Christmas temalı filme ne dersin? 

Özellikle yemek sonrasında televizyonun başına kurulup patlamış mısır ve kuru yemiş eşliğinde birbirinden güzel Christmas temalı filmler ile keyifli bir aile ortamı oluşturabilirsin. 

Yılbaşı aile ile yapılacak aktiviteler denildiği zaman film izlemek çoğu kişinin listesinde olmaz. Ancak içini ısıtacak bir Christmas filmi, yılbaşı gecesinin en unutulmaz anı olabilir. 

Kendi tercihine göre istersen aile istersen komedi istersen romantik komedi türünde Christmas temalı bir film seçebilirsin. Sana önerimiz klasikleşmiş kült filmlerden birini seçmen: Home Alone, Elf, It’s A Wonderful Life gibi birbirinden ünlü filmler ile ailenle nostaljik bir gece geçirebilirsiniz! 

Eğlenceli Kutu Oyunları Oynayın

Yılbaşı kutu oyunları her evde kutlanan yılbaşının vazgeçilmez aktivitelerinden biridir. İstersen Kızma Birader istersen Bil Bakalım istersen Monopoly istersen de Miras Kapmaca oynayarak bol kahkahalı ve rekabet dolu bir gece geçirebilirsin. 

Birbirinden farklı kutu oyunları ile gecenin kahkaha dozunu artırmak ve ailen ile kaliteli zaman geçirmek senin elinde! Ayrıca, farklı kutu oyunları deneyerek aile üyelerini şaşırtabilirsin. İstersen stratejiye dayalı istersen puzzle odaklı birçok farklı tarzda kutu oyunu var. Ancak herhangi bir kutu oyunu almadan önce alacağın bu oyunun aile üyelerinin zevkine uygun olup olmadığını bilmen gerekiyor. Yoksa eğlenceli olacağına inandığın bu aktivite diğer aile üyeleri için oldukça sıkıcı olabilir! 

Tombala Oynayın

Evde yılbaşı aktiviteleri denildiği zaman insanların aklına ilk gelenlerden biri olan ve artık klasikleşmiş bir yılbaşı aktivitesi olan tombala oyunu, eve neşe ve heyecan katacaktır! 

Evin bir nevi piyango çekilişi olan tombala oyunu, özellikle kalabalık bir aile ortamına sahipsen oldukça eğlenceli bir aktivite olabilir. Özellikle yemek yedikten ve farklı aktiviteler yaptıktan sonra kafanı dağıtmak için yeni yıl geri sayımından önce tombala oynayarak bu klasikleşmiş yılbaşı aktivitesi geleneğini devam ettirebilirsin! 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply