Öneriler Yeni Yıl Alışverişi Yeniyıl Alışverişi

Yılbaşında Ailecek İzleyebileceğiniz En İyi 10 Yılbaşı Temalı Film

Yılbaşını ailenle beraber evde geçirmek ve klasik aktiviteler yapmak istiyorsan, yılbaşı temalı film izlemeyi listene ekleyebilirsin! Ancak eğer aklına güzel bir yılbaşı film fikri gelmiyorsa senin için hazırladığımız film listesinden istediğin tarzda yılbaşı temalı filmi seçerek ailen ile bu gecenin keyfini çıkarmak mümkün! 

1. The Christmas Chronicles / Noel Günlükleri

2018 yapımı The Christmas Chronicles, özellikle küçük çocukların izlerken oldukça zevk alacağı yılbaşı temalı bir film! 

Clay Kaytis tarafından yönetilen ve Kurt Russel’ın başrol olduğu filmde Kate ve Teddy isimli iki kardeşin Noel Baba’yı yakalamak için çıktığı yolculuğu izleyebilir ve yılbaşının tadını çıkarabilirsin! 

2. Holidate

Eğer romantik komedi türünde bir yılbaşı filmi izlemek istiyorsan ancak bütün romantik yılbaşı filmlerini izlediysen, son yıllarda çıkan Holidate, aradığın film olabilir. 

John Whitesell’ın yönetmenliğini yaptığı ve Emma Roberts ile Luke Bracey’nin başrolleri paylaştığı film, iki bekarın her özel günde birbirlerini ailelerine sevgilileri olarak tanıtması konusunda anlaşmasını konu alıyor. 

Noel ve şükran günü gibi özel günlerde birbirlerinin ailelerine ziyarete giden ve sevgili taklidi yapan Sloane ve Jackson’ın eğlenceli hikayesini kaçırmamanı öneririz! 

3. A Boy Called Christmas / Nikolas

Ünlü yönetmen Gil Kenan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı A Boy Called Christmas, sımsıcak bir noel filmi olarak karşımıza çıkıyor. Nikolas isimli bir çocuğun Elflerin Diyarına yolculuğa çıkan babasını bulmak için peşinden gittiği bu hikâyede, bol maceralı ve sihirli bir noel filmi izleyeceksin! 

4. Klaus

Bir Netflix animasyon filmi olan Klaus, aile ile beraber izlenmesi gereken filmlerin başında geliyor. Sergio Pablos’un yönetmenliğini yaptığı ve 2019 yılında Netflix’te yayınlanan bu animasyon filmde, genç bir postacı ile oyuncak dükkânı sahibi Klaus’un hikayesini izleyeceksin. Jason Schwartzman ve J.K. Simmons’ın ana karakterleri seslendirdiği bu film, eski Disney çizgi filmleri havasını veriyor! 

5. Arthur Christmas

2011 yapımı bir animasyon filmi olan ve James McAvoy’un ana karakter Arthur’u seslendirdiği Arthur Christmas, özellikle küçük çocukları olan ailelerin izlemek isteyeceği türden bir yılbaşı filmi. 

Noel Baba’nın en küçük oğlu Arthur’un hikayesinin anlatıldığı filmde hediye dağıtma operasyonunda çıkan sorunla birlikte gelişen olayları izleyeceksin. Hem bol bol güleceğin hem de zaman zaman duygulanacağın Arthur Christmas, yılbaşı temalı filmler listesinde mutlaka olması gereken bir yapım! 

6. The Polar Express

Eğer live action filmlerden sıkıldıysan ve farklı bir yılbaşı film önerisi istiyorsan, The Polar Express aradığın animasyon filmi olabilir! 

2004 yapımı ve Robert Zemeckis imzalı film, seni ve aileni mükemmel bir yolculuğa çıkaracak! Tom Hanks’in birden fazla karakteri seslendirdiği bu filmde küçük bir erkek çocuğunun gece yarısı kutup ekspresine binip hayal edemeyeceği maceraları yaşamasına tanıklık edeceksin. 

7. Elf

Yılbaşında izlenecek filmler listesinde yer alan Elf, komedi seven aile bireylerini mutlu edecek türden bir yılbaşı filmi! 

Yönetmeni Jon Favreau olan ve 2003 yılında sinemalarda gösterilen Elf, Kuzey Kutbu’ndan New York’a biyolojik babasını aramak için gelen bir elfin hikayesini anlatıyor. Will Ferrell’in seni kahkahaya boğacağı ve inanılmaz performansı ile tüm filmi tek başına taşıdığı Elf’i seçeneklerinin arasına koyabilirsin. 

8. Home Alone

Yılbaşı konseptli filmler denilince akla ilk gelenlerden olan Home Alone, eğlenceli bir aile filmi arıyorsan defalarca izlenebilecek kalitede bir yapım. Çocuklara özel filmleriyle tanınan yönetmen Chris Columbus imzalı Home Alone’un konusu oldukça basit.

Kalabalık bir ailenin içerisinde büyüyen ve pek de göze çarpmayan Kevin’in evde tek başına unutulmasını konu alan filmde, bu pek de sıradan olmayan çocuğun zekâsı ile hırsızlarla nasıl başa çıktığını göreceksin. Ailen ile birlikte izlerken bol bol kahkaha atacağın Home Alone, sana eğlenceli birkaç saat sunacak! 

9. The Family Stone

2005 yapımı ve Thomas Bezucha imzalı yılbaşı filmi The Family Stone, aynı zamanda birçok ünlü oyuncusu ile de dikkat çekiyor. 

Sarah Jessica Parker, Rachel McAdams, Claire Danes, Dermot Mulroney ve Diane Keaton gibi oyuncuların yer aldığı filmde bohem bir yaşam süren Stone ailesinin arasında geçen absürt olayları izleyeceksin. Hem sırların açığa çıktığı hem de aile bireylerinin birbirleri ile yüzleştiği bu filmde dram ve komedinin uyumunu fark edebilirsin. 

10. A Castle For Christmas

Drama türünde içini ısıtacak bir film arıyorsan, 2021 yapımı A Castle For Christmas aradığın film olabilir! 

Mary Lambert tarafından yönetilen ve Brooke Shields ile Cary Elwes’in başrolleri paylaştığı filmde, bir skandaldan kaçan ve şato kiralamak isteyen Sophie’nin, şatonun sahibi Myles ile kurduğu garip bağı izleyeceksin. 

Şatoyu kiraya vermek istemeyen Myles ve bu konuda ısrarcı olan Sophie’nin hikayesini anlatan A Castle For Christmas, yeni çıkan yılbaşı temalı filmler izlemek isteyenlerin aradığı film olabilir.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply