Tümü

Shein Güvenli Alışveriş – SHEIN

SHEIN ‘den Kolay Alışveriş

Amerikadaniste ekibi olarak sizler için sezonun trend parçalarını uygun fiyatlara bulabileceğiniz Shein markasının favori ürünlerini, sezon trendlerine göre bir araya getirdik.  Eğer bir giydiğinizi bir daha giymek istemiyor veya dolabınızı her sezon yenilemek istiyorsanız, şık ve uygun fiyatlı modeller ile, Shein tam da aradığınız marka! Menşei Asya olan marka sezonun en beğenilen ürünlerini tespit ederek keyifli alternatifler sunuyor.

Bu yazımızda sizler için markaya ait detaylı bilgileri, favori parçalarımızı ve Amerikadaniste ayrıcalıkları ile nasıl güvenli bir şekilde alışveriş yapabileceğinize dair ipuçları veriyor olacağız.

Sezonun trend parçalarını ve Shein’den nasıl güvenle alışveriş yapacağınızı keşfetmeye başlayalım…

Unutmayın ki Amerikadaniste ayrıcalıkları ile tüm bu ürünlere sorunsuzca sahip olabilirsiniz . Eğer hala Amerikadaniste’ ye üye olmadıysanız, şimdi 30 gün ücretsiz üyelik fırsatı ile buradan üye olabilirsiniz.

Sizler için hazırladığımız bu içerikte birbirinden güzel sezon trendleri ile tanışacaksınız. Bu ürünlerden beğendiklerinizi, Ayrıcalıklı Üye Hizmetlerimiz aracılığı ile Whatsapp hattı üzerinden de kolayca sipariş edebilirsiniz.

1. Metal Décor Chain Straw Bag – $18

SHEIN Alışveriş - Shein Alışveriş

Şık tasarımı ile İlkbahar/Yaz mevsimleri için ideal bir model olan hasır dokusu ve zincir askıları ile bu model markanın en öne çıkan çantalarından biri. Hem gündüz hem akşam kombinlerinde rahatlıkla kullanılabilir,görünümünüzü şıklaştırabilir nitelikte.

2. Yin & Yang Design Croc Embossed Bag – $10

SHEIN Alışveriş - Shein Alışveriş

Bu sezon Hollywood ünlülerinin elinde gördüğümüz modelin,uygun fiyatlı,eğlenceli bir allternatifi. İyi&Kötünün birlikteliğini simgeleyen    “ ying&yang “ baskılı bu model dolaplarınızda oldukça çarpıcı ve alışılmışın dışında bir parça olacaktır.

3. Snakeskin Print Cut-out One Piece Swimsuit – $14

SHEIN Alışveriş - Shein Alışveriş

Bu modelin farklı dokusu ve çarpıcı renkleri ile sezon boyunca tüm dikkatleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Asimetrik kesimi,pencere detayları ve klipsi tokası sayesinde bilinen modellerin ötesinde harika bir parça.

4. Plunging Neck Cut-out Contrast Binding Dress – $20

SHEIN Alışveriş - Shein Alışveriş

Son zamanlarda oldukça moda olan bu elbise modeli,şüphesiz sezona damga vuran modellerden birisi. Siyah ve mavi biye detayları ile boyutlandırılmış bu model yaz aylarında minik clutch ile geceye,hasır sepet bir çanta ile de günbatımı,akşamüstü kombinlerinize rahatlıkla uyarlanabilir, ortamın en şık elbisesi olarak adlandırılabilir.

5. Thin Strap Two Way Wear Thong Sandals – $15

SHEIN Alışveriş - Shein Alışveriş

2021 yaz trendlerinin bir numaralı parçası; sandaletler… Sezon boyunca her renk ve her modelini sıklıkla göreceğimiz sandaletler yaz kombinleriniz için en rahat ve şık tamamlayıcı parçalar olacaklar. Shein bu modeli ile zamansız bir modeli şıklıkla buluşturarak sizlere sunuyor.

6. Square Frame Sunglasses – $7

SHEIN Alışveriş - Shein Alışveriş

Kıyafet alternatiflerinin yanı sıra, güneş gözlüğü,lens kapları,gözlük kapları,saç aksesuarları vb. bir çok ürün ile ön plana çıkan Shein güneş gözlüğü modellerinde de oldukça çarpıcı. Mavi/Beyaz Tie-Dye deseni ile altın detayların uyumunu harika bir şekilde harmanlayan bu modeli keyifle tüm kombinlerinizde tamamlayıcı parça olarak kullanabilirsiniz.

Peki tüm bu ürünlere Amerikadaniste ayrıcalıkları ile nasıl güvenle sahip olabilirsiniz?

Amerikadaniste’nin  “Benim İçin Al “ servisi ile sizin için tüm işlemleri tamamlayabilir, markalara karşı güven eksikliği hissettiğiniz noktada tüm sorumluluğu üstlenerek ürünlerinizi sorunsuzca teslim almanızı sağlayabiliriz.

Benim İçin Al Servisi Avantajları Nedir?

  • Uluslararası kredi kartları kabul etmeyen firmalardan sipariş verilebilirsiniz.
  • Sadece PayPal ile ödeme kabul eden satıcılardan alışveriş yapılabilirsiniz.
  • Ürün değişimleri ve satıcı görüşmeleri üyelerimiz adına, tarafımızca yapılır.
  • Markasını, modelini veya nerede satıldığını bilmediğiniz bir ürünü almak isteyebilirsiniz, sizin için ürünleri bulup satın alma işlemlerini gerçekleştirebiliriz.
  • Sipariş teslim olana kadar takip eder, herhangi bir sorun olduğunda derhal satıcıyla görüşürüz.
  • Sipariş uzman ekibimiz tarafından en hızlı şekilde satın alınır. Stok dışı kalma riski en aza indirilir.
  • Yurtdışındaki herhangi bir satıcıya kredi kartı bilgilerini vermeden %100 güvenli alışveriş mümkün olur.
  • Amerika’daki alışverişlerimde kendi kartımı kullanmak istemiyorsanız ya da kredi kartlarınız yurt dışı alışverişine açık değilse ,Türk Bankaları’nın kredi kartlarını kabul etmeyen sitelerden alışveriş yapmak ya da herhangi bir nedenle ödemesini yapamadığınız siparişlerinizi tamamlamak için “Benim İçin Al” servisini kullanabilirsiniz.
  • Hayalinizdeki modeller bu listede yar almıyorsa, ayrıcalıklı üye hizmetlerimiz ile iletişime geçerek ‘Benim İçin Al’ servisi ile hayalinizdeki tüm modellere ulaşabilirsiniz.

You Might Also Like...