Muhteşem Ürünler Öneriler

Black Friday’de İndirime Girecek Ev Dekorasyon Ürünleri Markaları

Yılın en çok beklenen indirim haftası Black Friday ile evlerimizi yeniden dekore etmenin de zamanı geldi! 

Sezonun en büyük indirim haftasından yararlanarak birbirinden güzel ev dekorasyon ürünlerini satın alabilir ve evini kolaylıkla yenileyebilirsin. Evindeki eşyalardan sıkıldıysan, dekorasyonda değişiklik yapmak istiyorsan veya farklı dekorasyon temaları denemek istiyorsan Black Friday’in avantajlı indirim kampanyalarını takip etmeyi unutma!

Black Friday’de En Çok İndirime Giren Ev Dekorasyon Markaları Nelerdir?

Black Friday’de indirime girecek birçok ev dekorasyon ürünü satan marka bulunmakta. Ancak kaliteli ürün satan, günümüzün trendlerini takip eden ve uyguladığı kampanyalar ile tüketiciler için kazançlı olan doğru markayı bulmak zor. Bu yüzden Black Friday’de en çok indirime giren ve kaliteli ev dekorasyon ürünleri satan markalardan oluşan bir liste yaptık! 

Modern, bohem, minimalist ve urban gibi pek çok farklı tarzlarda ev dekorasyon ürünleri satan bu markalardan istediğin ürünü kolaylıkla satın alabilir ve Black Friday indirim kampanyalarından yararlanabilirsin. 

Crate & Barrel

Crate & Barrel, modern ev dekorasyon ürünleri satan en önemli markaların başında geliyor. Trendleri takip eden, her yıl farklı koleksiyonlar sunan bu markada istediğin çeşit ev dekorasyon ürününü bulabilirsin. Black Friday’in avantajlı indirim haftası sayesinde evin Crate&Barrel ile güzelleşsin! 

Grace Oaks Designs

Grace Oaks Designs, evini kişisel konfor alanına çevirmek isteyenler için yaratılmış bir marka! Hilary Quinn tarafından kurulan ve günümüzde farklı profillerdeki birçok tüketiciye hizmet veren bu ev dekorasyon ürünleri markası, modern ve klasik temaları harmanlayarak her yıl yeni ürünler satışa çıkarıyor. Black Friday’in indirim haftasında birbirinden farklı ev dekorasyon ürünlerini Grace Oaks Designs’dan satın alabilirsin. 

Frontgate

Birbirinden farklı kış ve sonbahar ev dekorasyon ürünlerini, yılbaşı temalı ev aksesuarlarını, banyo, mutfak ve bahçeni güzelleştirecek birçok ürünü Frontgate’in Black Friday indirim kampanyalarından yararlanarak satın alabilirsin! Seçenek yelpazesi geniş olan ve farklı ev dekorasyonlarına hitap edecek kadar çeşitli ürünü bulunan Frontgate’in Black Friday avantajlarını kaçırma! 

Joss & Main

Minimalist, modern ve klasik temalı ev dekorasyon ürünlerini seven tüketicilerin aradığı marka olan Joss & Main, evini hem basit hem de şık ve rahat gösterecek birçok dekorasyon ürünü satıyor. Black Friday’in avantajlı indirim haftasından yararlanarak birbirinden güzel yemek takımları, sofra aksesuarları, aydınlatmalar ve şık vazoları Joss & Main’den alabilirsin. 

Anthropologie

Anthropologie, giyim ve aksesuar ürünleri ile tanınsa da ev dekorasyon ürünleri ile de dikkat çeken bir marka! Birbirinden şık mutfak ürünlerini, duvar resimlerini, farklı dizaynlarda perde ve yastıkları Anthropologie’nin Black Friday indirimleri sayesinde satın alabilir ve evine renk katabilirsin! 

Urban Outfitters

Urban ve vintage stilleri dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Urban Outfitters, sadece giyim ve aksesuar ürünleri değil, evini renklendirecek ve evine retro bir hava katacak ev dekorasyon ürünleri de satıyor! Black Friday’in avantajlı indirim kampanyalarından yararlanarak Urban Outfitters’in içini açacak vintage ev dekorasyon ürünlerini satın alabilirsin! 

Black Friday’de Ev Dekorasyon Ürünlerini Amerikadaniste!

Satın almak istediğin ev dekorasyon markası adresine kargo yollamıyor diye üzülmene gerek yok! Amerikadaniste’nin “Benim İçin Al” servisini kullanarak istediğin ev dekorasyon markasının ürünlerinin senin yerine satın alınmasını isteyebilirsin.

Crate & Barrel, Frontgate ve Urban Outfitters gibi markaların en tarz ürünlerine Black Friday indirimleri ile sahip olmak için Black Friday gelmeden hemen formu doldur!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply