Uncategorized

Black Friday’de İndirimli Vintage Ürünler Alınabilecek Mağazalar

Eğer günümüzün trendlerini takip etmekten sıkıldıysan, nostalji seviyorsan ve geçmişin modası daha çok ilgini çekiyorsa Black Friday’de indirime girecek vintage ürünleri kaçırmamalısın!

İstersen urban, istersen klasik, istersen bohem temalı birçok vintage ürüne Black Friday’in indirim kampanyalarından faydalanarak sahip olabilirsin. 

Black Friday’de En Çok İndirime Giren Vintage Markalar

Birçok vintage ürün, tıpkı diğer ürünler gibi Black Friday’de indirime giriyor. Ancak orijinal ve kaliteli vintage temalı ürünleri bulmak zor. Çoğu markanın vintage veya vintage temalı ürünleri birbirinin kopyası kıyafetler ve ayakkabılar olduğu için orijinal parça almak isteyenler kendine uygun vintage ürün bulmakta zorlanıyorlar. 

Eğer tek tip vintage stiline sahip ürünleri görmekten sıkıldıysan senin için oldukça yararlı bir liste hazırladık. Hem Black Friday’de en çok indirime giren markaları öğrenmiş olacaksın hem de birbirinden farklı vintage stillerinde ürünler satan bu markalar arasından kendi stiline en uygun olan markayı bulacaksın! 

Urban Outfitters

Sokak, urban ve vintage stili ile tanınan Urban Outfitters, klasik vintage tarzından uzaklaşarak sokak modası ve retro stili ile harmanlanmış ürünleri ile dikkat çekiyor. Eğer klasik vintage tarzını sevmiyorsan ve urban stili hoşuna gidiyorsa Urban Outfitters’ın Black Friday indirim kampanyalarından yararlanarak seveceğin vintage ürünleri satın alabilirsin! 

Pendleton

Bohem ve rahat vintage kıyafetleri ile tanınan Pendleton, kışın sıcak tutacak ürünleri ile Black Friday’de seni bekliyor. Özellikle vintage denim montları ile ünlü olan bu marka, bohem ve rahat sokak stilini seven vintage sevdalıları için en uygun alışveriş durağı! 

Wrangler

Oldukça ünlü bir denim giyim markası olan Wrangler, birbirinden şık vintage denim ürünleri ile seni bekliyor! Hem doksanlar hem de seksenlerin etkilerini bulabileceğin yeni koleksiyonlarından istediğin denim kıyafeti seçerek kendine has bir retro stili oluşturabilirsin. Black Friday’in indirim kampanyalarından faydalanarak Wrangler ile kendine bir rock star stili yaratmayı da deneyebilirsin.

Ralph Lauren

Dünyaca ünlü bir giyim markası olan Ralph Lauren, bu yıl da vintage koleksiyonları ile dikkat çekiyor. Özellikle klasik bir vintage stiline sahip olmak istiyorsan, Ralph Lauren’de bulabileceğin birçok ürün ile bu stili yakalayabilirsin. Black Friday’in indirim kampanyalarından faydalanarak dünyanın en iyi giyim markalarından biri olan Ralph Lauren ürünlerine sahip olmanın tam zamanı! 

The Frye Company

Dünyaca ünlü bir ayakkabı markası olan The Frye Company’de birbirinden farklı vintage botlara, çizmelere ve diğer ayakkabı çeşitlerine rastlamak mümkün! İstersen 50’lerin klasik vintage görünümlü ayakkabılarına, istersen 70’lerin bohem çizmelerine, istersen de 80’lerin funky temalı ayakkabı modellerine sahip olabilirsin. Black Friday indirim kampanyalarından faydalanarak kendi stiline uygun retro bir ayakkabı almak istersen, The Frye Company ilk tercihlerinden biri olmalı!

Black Friday’de Vintage Ürünleri Amerikadaniste!

Satın almak istediğin vintage ürünler Türkiye’ye kargo yollamıyor diye üzülmene gerek yok. Amerikadaniste sayesinde adresine kargo teslimatı yapmayacak birçok markanın ürününü satın alabilir ve Black Friday’in indirim kampanyalarından faydalanabilirsin!

Amerikadaniste’ye üye olduktan sonra artık Amerika’da kargo teslimatı için kullanabileceğin bir adresin var! Senin oturduğun bölgeye ürünlerini yollamayan birçok markanın istediğin vintage ürününü satın alabilirsin. 

Tüm bunlara ek olarak Amerikadaniste’nin “Benim İçin Al” servisini kullanarak istediğin vintage ürünün senin için satın alınmasını isteyebilirsin. Artık Ralph Lauren, The Frye Company ve Urban Outfitters gibi markaların ürünlerini satın almak çok kolay! Black Friday’de satın almak istediğin tüm ürünler için hemen formu doldur, avantajlı alışveriş fırsatlarını kaçırma!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply