Öneriler

Bebek Odasında Olması Gereken 5 Parça

Birçoğumuz minik meleğimiz daha dünyaya gelmeden önce odasının dekorasyonu üzerine düşünmeye başlarız. Bebeğimizin odasının rengi, mobilyaların tasarımı, oyuncakları, ihtiyacı olan bakım ve beslenme ürünleri, hatta perde ve nevresimlerinin deseni bile önceden planladığımız detaylar arasında yerini alır. 

Küçük yavrumuzun odasında konforlu ve mutlu olmasını sağlamanın yanı sıra günlük ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılayabilmek için yaptığımız bu hazırlıklar, bebeğimiz büyüdükçe fazlasıyla işimizi kolaylaştırır. 

Eğer anne veya baba olarak sen henüz bebeğinin odasıyla ilgili hazırlıklara başlamadıysan ve bebeğin için gerekli olan eşyaların neler olduğunu bilmiyorsan, hiç endişe etmene gerek yok. Bizler, bebeğinin odasında mutlaka olması gereken 5 parçayı senin için bir araya getirdik. Her biri son derece işlevsel olan bu parçalar, minik bebeğinin odasında huzurla yaşayabilmesine olanak tanıyacaktır. 

İşte, bebek odasında olması gereken malzemeler…

  1. Sağlık ve Temizlik Malzemeleri

Bebeğin gözlerini bu dünyaya açtığı andan itibaren günlük olarak bakıma ve temizlenmeye ihtiyaç duyacaktır. Bebeğinin altını değiştirmek için bebek bezlerine, ıslak mendillere, pişik kremlerine ve bebek pudralarına bebek odasında mutlaka yer vermelisin. 

Dilersen bebeğinin odasına bir bez değiştirme pedi alarak bu alanı alt değiştirmek için ayırabilir ve tüm temizlik malzemelerini bu alana yerleştirebilirsin. Bebek temizlik malzemelerinin yanı sıra bebeğinin ilk banyo deneyimi için bebek şampuanları, losyonlar, kulak ve burun temizleme aparatları, derece ve daha fazlasına gerek duyarsın. 

Küçük yavrun dünyaya gelmeden hemen önce bu tarz sağlık ve bakım ürünlerini odasına koyarak, doğumdan sonraki süreci daha kaliteli hale getirebilirsin. 

  1. Öğretici Oyuncaklar

Bebeklerin görmesi üçüncü aydan itibaren tamamlanır. Çevresini tanımaya yeni başlayan bebeğinin dikkatini çekecek oyuncaklar, bilişsel gelişimi için de etkili olur. Bebeğinin gelişimini en sağlıklı şekilde desteklemek için ses çıkaran çıngırakları ve renkli yumuşak oyun alanlarını tercih edebilirsin. 

  1. Portatif Bebek Yatağı

Bebek odasında olması gerekenler arasında bebek yatağı tabii ki de olmazsa olmazlardan. Bu aşamada, bebeğin için yatak seçimi yaparken konforlu olmasının yanı sıra kullanımı pratik ve işlevsel olmasına da özen göstermelisin. Portatif bebek yatakları, rahat ve fonksiyonel yapıları ile bu beklentini tamamen karşılar. 

Bebeğinin ilk aylarında onu yanınızda uyutmak istediğinde de kurtarıcı olan bu portatif bebek yatakları, ilk aylarda ve ondan sonraki uzun bir dönemde rahatla kullanabileceğin mobilyalardandır. Portatif bebek yatakları, ev içinde dileğiniz alanda pratik bir şekilde konumlanabilmesiyle de bebek için gerekli eşyalar listesinde büyük bir yere sahiptir. 

  1. Beslenme İçin Gerekli Malzemeler

Küçük meleğin yaklaşık 6 aydan sonra ek gıda almaya başlar. İlk altı ayın içindeyken bebeğinin beslenmesi için gerekli olan malzemeleri satın alman bir hayli önemlidir. 

Bebeğinin yaşına ve damak yapısına göre seçeceğin emzik ve biberonlarla birlikte, evin en minik üyesinin daha rahat bir şekilde beslenebilmesi için mama sandalyesi seçeneklerin arasında yer alabilir. 

  1. Bebeğin Gelişimi İçin Gerekli Malzemeler

Bebeklerin gelişimi düzenli ve sürekli olarak devam eder. Onların bu gelişimlerini desteklemek için bebek odası olması gereken malzemelere yürüteç, ana kucağı, kanguru gibi bebeğin gelişimi için yararlı olan araç ve gereçleri ekleyebilirsin. 

Bebeğin ilk adımını en doğru şekilde atması ya da ana kucağındayken sırtının ve belinin güvenli bir şekilde desteklenmesi için bu tarz araç ve gereçler son derece gereklidir. 

Bebek Odası Hazırlamak İçin En Doğru Adres: Amerikadaniste

Bebeğinin odası için aradığın her şeyi bir araya getiren Amerikadaniste, bebek mobilyaları, bakım ürünleri, bebek araç ve gereçleri, oyuncak çeşitleri ve daha fazlası ile yanında! İstersen hemen şimdi tüm bebek odası malzemelerini inceleyebilir ve bebeğinin ihtiyacı olacağını düşündüğün ürünleri tek tık ile Amerika’dan uygun fiyatla sipariş verebilirsin! 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply