Öneriler Popüler Markalar Tümü

29 Temmuz Uluslararası Kaplan Günü’nde Farkındalık Yaratın

Dünyanın en görkemli ve ilgi çekici hayvanlarının ilk sıralarında şüphesiz ki kaplanlar yer alıyor. Bugün Uluslararası Kaplan Günü. 29 Temmuz’un Uluslararası Kaplan Günü ilan edilmesinin altında ise çok önemli bir sebep yatıyor. Yalnızca 100 yıl içerisinde kaplan türünün %90’ından fazlasını kaybetmiş durumdayız. Dolayısıyla bu muhteşem canlının nesli kısa süre içerisinde tükenmekle karşı karşıya kaldı. En önemli sebep bilinçsiz avcılık olmakla birlikte bunu yine ne yazık ki insan etkisindeki sebepler takip ediyor. Örneğin kaplanların yaşam alanlarının yok edilmesi ve insanların hızlı iklim değişimine olan etkisi gibi.

İşte tüm bu sebeplerle her yıl 29 Temmuz, kaplanların tükenme riskiyle karşı karşıya olan neslinin devamı için farkındalık günü ilan edilmiş. İlk olarak 2010 yılında ortaya çıkan 29 Temmuz Uluslararası Kaplan Günü ile hem kaplan neslinin tükenmesi konusunda farkındalık yaratılıyor hem de çeşitli dernekler aracılığıyla nesli korumak çalışmaları yapılıyor.

Uluslararası Kaplan Günü’nü Nasıl Kutlayabiliriz?

Dünya Kaplan Günü’ne dikkat çekmek için bireysel olarak atabileceğimiz en iyi adım güvenilir derneklere katkıda bulunmak. Türkiye’de kolaylıkla katkıda bulunabileceğimiz dernekler arasında WWF geliyor.

Ayrıca çevremizde farkındalık yaratmak için kişisel eşyalarımızda kaplan temalı ürünlere yer verebilir ya da sevdiklerimize bu ürünlerden hediye edebiliriz. Tabii ki hediyelerimizin doğa ve hayvan dostu olmasına dikkat etmeliyiz.

Amazon, eBay ve Dahası

Siz de Amazon ve eBay gibi global internet sitelerinden kaplan temalı pek çok yaratıcı ürün bulabilirsiniz. Üzerinde kaplan resmi olan bir tişört, kaplan temalı kupalar veya üzerinde kaplan çizimi yer alan posterler gibi. Örneğin 29 Temmuz Uluslararası Kaplan Günü’ne özel hazırlanmış olan bu tişört sevdiklerinize verebileceğiniz anlamlı hediyeler arasında. Bu ürünü Amerikadaniste ayrıcalığı ile Amazon web sitesinden kolayca sipariş edebilirsiniz. Ürününüz birkaç gün içerisinde size özel Amerika adresinize, ardından da siz gönderme talimatını verince Türkiye adresinize güvenle kargolanır.

Uluslararası kaplan günü'ne özel tişört

Farfetch’den Kolay Alışveriş

Sevdiklerinizi lüks hediyelerle sevindirmek istiyorsanız Amerika’dan sipariş edebileceğiniz pek çok özel ürün de mevcut. Dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarında bulunan kaplan şeklinde biblo ya da süsler, kaplan desenli tabak gibi sofra ürünleri ya da kaplan çizimli fularlar bunlardan sadece birkaçı. Siz de özel ve lüks bir hediye arıyorsanız Amerikadaniste ayrıcalığı ile Farfetch’den kolayca sipariş edebileceğiniz Balmain marka kaplan çizimli bu giysiyi tercih edebilirsiniz.

Balmain'den kaplan motifli sweetshirt

Crate & Barrel Ayrıcalıkları

29 Temmuz Uluslararası Kaplan Günü’nde yapılabilecek en anlamlı hareketlerden biri de çocuklara hayvanları koruma bilincini aşılamaktır. Çocuğunuza ya da çevrenizdeki çocuklara kaplan temalı hediyeler vererek farkındalık kazanmalarını sağlayabilirsiniz. Özellikle kaplan temalı doğum günü kutlaması yapıyorsanız çocukların çok hoşuna gidecek yaratıcı hediyelerle bu özel günü onlar için unutulmaz kılmak mümkün. Crate & Barrel markasının çocuk odaları için hazırladığı oyuncak kaplan oldukça yaratıcı bir hediye seçeneği. Bu sayede çocuklara bu günün önemini belirtmekle kalmaz, odasında her gördüğünde hatırlayacağı bir anıya dönüştürebilirsiniz. Amerikadaniste.com üzerinden dakikalar içerisinde 30 günlük ücretsiz deneme hesabınızı açabilir ve ürünü sipariş edebilirsiniz. Üstelik farklı kargo seçenekleri ile avantajlı kargo fiyatları da sizi bekliyor.

Creat & Barrel'dan çocuklarınız için peluş kaplan

30 Günlük Ücretsiz Deneme Hesabınızı Hemen Oluşturun

Dünya Kaplan Günü’nde farklı ve ilgi çekici hediyeler almak için siz de Amerikadaniste.com’un sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Amerika’dan alışverişi hızlı ve güvenilir bir şekilde deneyimlemek için 30 günlük ücretsiz deneme üyeliğinizi birkaç dakika içinde oluşturabilir ve alışverişe başlayabilirsiniz. 30 gün boyunca faydalanabileceğiniz ücretsiz hesabınız sayesinde Amerika’daki posta adresinizi hemen alabilir ve dünyaca ünlü markaların tüm ürünlerine erişebilirsiniz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply