Muhteşem Ürünler Öneriler

Okula Dönmenizi Heyecanlandıracak Ürünler

Sizin için yeni başlangıçlar için en uygun zaman nedir? Aralık’ta Yeni yıl? Eylül’de okula dönüş? Birçok insan yeni başlangıçlar için yeni yıl yerine Eylül ayını tercih ediyor. Eğer siz de bir şeylere yeniden veya ilk defa  başlamanın yollarını arıyorsanız, bundan daha iyi bir zaman olamaz! İster ilk güne hazırlanıyor olun, ister yaz tatilinin sonunda taze bir başlangıç yapın, hayatınızı baştan sona organize ederek okula dönüş mevsiminden yararlanmak her zaman iyi bir fikir. 

Okula dönüş, öğrenci hayatının anılarını geri getiren mevsimlik bir olay.Okul malzemeleri, kalabalık sınıflar, ödev yok ve bol eğlence. Okuldayken sevinci hissetmek zor ama gerçek hayata geri dönmek daha da zor. Ama merak etmeyin, sizi yeni akademik yılın başlangıcına hazırlayarak, yaz sonunu daha az önemsemenize yardımcı olacak şeylerin  listesi ile karşınızdayız. Bu liste ile her yaş grubuna ait okul alışverişi yapabilir, dönem boyunca keyifle çalışabilirsiniz.

Kendini iyi hissetmenin en etkili yolu doğru bir çift ayakkabıyla başlar!

Veja V-10 Lace-Up Sneakers

Son yıllarda oldukça popüler olan Veja modelleri,hem okulda hem de özel hayatınızda sizi iyi hissettirecek,özgüveninizi arttıracak dizaynı sunarken konforu ile ön plana çıkıyor. Özel üretim malzemeleriyle dikkat çeken ürün; sağlam ve hafif dokusuyla  son zamanlarda oldukça fazla talep görüyor. ‘Chromefree’ olarak piyasaya sürülen ve özel vegan sentetik tekstil malzemesinden üretilen ayakkabı, hayvansal süet gibi dokulara alternatif konumunda. Organik pamuk içeren iç kısmı ve kauçuk dış kısmıyla kullanışlı bu model bu sezon oldukça popüler!

Hem havalı olmak hem de rahat olmak çokta zor değil! 

New Balance Splice Logo Hoodie

Her yaşın ve her gardırobun en kullanışlı giysilerinden olan kapüşonlu eşofman üstü; okula hazırlığın olmazsa olmaz parçalarından biri . Rahatlığı ile milyonların sevgilisi olan markanın kapüşonlu modellerine de kesinlikle bir şans vermelisiniz! 

Şık bir kalem setine kim hayır diyebilir ki?


​​Gray Malin Gray Malin’s The Hawaii Pen and A5 Notebook Set


Not almak, öğrendiklerinizi ve okuduklarınızdan neler kazandığınızı takip etmenin harika bir yoludur. Ayrıca daha sonra notlarınıza geri döndüğünüzde iyi bir inceleme işlevi görür.Keyifli bir defter kalem seti ile not almayı keyifli bir hale dönüştürebilirsiniz. 

Renkler ile enerjinizi hep yüksek tutmaya ne dersiniz?


Kate Spade Metallic Pen Set


Amerika’daki en sevilen markalardan biri olan Kate Spade’in mükemmel tasarımlı çanta ve cüzdanlarının yanı sıra rengarenk bir kırtasiye dünyası var! Renkler ile aranız iyiyse, göz alıcı metalik tonları ile modunuzu her an yükseltmeye yardımcı bu set tam size göre!

Okul hazırlığınız için hazırladığımız listenin  yanı sıra; almayı düşündüğünüz ürün listede yer almıyorsa Whatsapp ile ayrıcalıklı üye hattımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Amerikadaniste avantajlarına sahip olmak için şimdi 30 gün ücretsiz üyeliğinizi başlatabilir, Amerika’daki posta adresinizi edinebilirsiniz. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply