Bunu İstiyorum Öneriler Tümü

Evsiz Hayvanlar Günü’nde Sokak Hayvanlarına Yuva Olun

Her gün yüzlerce hayvan sokağa atılıyor ve bir o kadar da sokak hayvanı dünyaya geliyor. Hayvan barınakları, imkanları dahilinde bu hayvanların bakım ve beslenme ihtiyaçlarını karşılıyor. Fakat yine de pek çok evsiz hayvan için bu yetersiz kalıyor.

17 Ağustos Evsiz Hayvanlar Günü dünyanın en anlamlı günlerinden biri. Uluslararası düzeyde farkındalık yaratmayı amaçlayan Evsiz Hayvanlar Günü, 1992 yılından bu yana varlığını sürdürüyor. Bu özel günde dünyanın pek çok yerinde etkinlikler düzenleniyor, yardımlar toplanıyor, kar amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından bilinçlendirme aktiviteleri yapılıyor.

Evsiz Hayvanlar Günü’nde Neler Yapabiliriz?

Evsiz Hayvanlar Günü’nde bireysel olarak farkındalık yaratmamız mümkün. Öncelikle çevremizdeki hayvan barınaklarını ziyaret edebilir, onlara bağış yapabilir ya da mama desteği sağlayabiliriz. Ayrıca oradaki hayvanlarla ilgilenerek güzel bir gün geçirmelerine öncülük edebiliriz.

Evsiz Hayvanlar Günü’nde ve yılın tüm diğer günlerinde evsiz hayvanlar için faydalı bir şey yapmanın en güzel yolu ise onları sahiplenmek ve onlara sıcak bir yuva sunmak. Ülkemizde de pek çok evsiz hayvan sokaklarda ya da barınaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Siz de bu hayvanlardan bir tanesinin hayatını güzelleştirmek ve onun en iyi dostu olmak için evinize en yakın hayvan barınağını ziyaret edebilirsiniz.

Evcil Hayvan Sahiplerinin Hayatını Kolaylaştıracak Ürünler

Evsiz hayvanlardan birini sahiplenerek onun geri kalan hayatını güzelleştirebilirsiniz. Eğer evsiz hayvanlardan birini sahiplendiyseniz hem sizin hem de onun hayatını kolaylaştıracak pek çok ürün bulunuyor. İşte bunlardan bazıları!

Furbo Köpek Kamerası

En ilgi çekici köpek kameraları arasında yer alan Furbo köpek kamerasını evde olmadığınız süre boyunca sadece köpeğinizi değil tüm evcil hayvanlarınızı izlemek için kullanabilirsiniz. Furbo kameranın en önemli özelliklerinden biri, evde olmadığınız sürede evcil hayvanınızla anlık olarak konuşmanıza olanak tanımasıdır. Ayrıca köpek maması atma özelliği sayesinde diğer tüm kameralardan ayrışır. Siz de Amerikadaniste.com ayrıcalığı ile Furbo köpek kamerasını en uygun fiyatlara Amerika’dan getirtebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Amerikadaniste üyeliğinizi birkaç dakika içerisinde tamamlayarak Amerika posta adresinizi almak. Ardından dilediğiniz Amerika web sitesinden sipariş verebilirsiniz. Furbo köpek kamerası için Amazon web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İkonik Pendleton’dan Evcil Hayvan Yatağı

Dünyanın en ikonik markalarından olan Pendleton, ürünlerinin desenleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Tasarladığı battaniyeler ve giyim ürünlerinin yanı sıra evcil hayvanlar için ürettiği yataklar da birbirinden güzel desenlere sahip. Siz de yeni sahiplendiğiniz kedi ya da köpeğinizin rahatı için Pendleton evcil hayvan yatağını satın alabilirsiniz. Ayrıca yatağın, kedinizin ya da köpeğinizin büyüklüğüne göre pek çok farklı boyutu bulunuyor. Pendleton yatak için Amerikadaniste üyeliğiniz sayesinde Amerika’nın en ünlü internet sitelerinden olan Pottery Barn’dan alışveriş yapabilirsiniz.

Pendleton™ Grand Canyon Comfort Cushion Pet Bed

Kedi ve Köpek Masaj Cihazı

Evcil hayvanınızı rahat ettirmek için ona düzenli olarak masaj yapabilirsiniz. Bunun için geliştirilmiş kedi ve köpeklerin derilerine uygun masaj cihazları bulunuyor. Sizin için seçtiğimiz bu masaj cihazını Amazon internet sitesinden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Amerika’dan alışveriş yaparken yapmanız gereken tek şey 30 günlük ücretsiz Amerikadaniste deneme hesabınızı oluşturmak ve alışverişe başlamak.

30 Günlük Deneme Üyeliği ile Tüm Evcil Hayvan Ürünlerine Kolayca Ulaşın

Amerikadaniste.com, Amerika’da bulunan tüm markaları kapınıza getiriyor. Üstelik şimdi 30 günlük ücretsiz deneme üyeliği ile siz de hiçbir ücret ödemeden Amerika’dan alışveriş yapabilirsiniz. Türkiye’de bulunmayan kullanışlı evcil hayvan ürünlerini Amerikadaniste ayrıcalığı ve güvencesi ile kolayca adresinize getirtmek için hemen üye olabilirsiniz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply