Öneriler

2021 Yaz Alışverişiniz için Keşfetmeniz Gereken Mayo Markaları

2021’in en çok beğenilen mayo ve bikini markalarını keşfetmeye hazır mısınız?

İçimizin ısınmasına, güneşle tekrardan buluşmaya, eğlenceli yaz akşamlarına, yaz aşklarına, içimizin kıpır kıpır olma duygusuna bir adım daha yaklaştık. Peki siz, yaş alışverişiniz için hazır mısınız?

Yaz mevsimi kimi için bir an önce yazlıklara gitmek, kimisi için de odasının camına vuran güneşle uyanmak, kimisi için de yeni bir aşka yelken açmaktır. Sizin yaz tanımınız ne olursa olsun ve nerede olursanız olun emin olduğumuz bir şey var ki herkesin kendini iyi gösterecek bir mayo ya da bikiniye ihtiyacı var!

Amerikadaniste ayrıcalıkları ile Amerika’dan yaz alışverişlerinizi sorunsuzca yapabilirsiniz ve unutmayın ki Amerikadaniste ile Amerika’dan alışveriş yapmak çok kolay. Eğer hala Amerikadaniste ‘ye üye olmadıysanız, şimdi 30 gün ücretsiz üyelik fırsatı ile buradan üye olabilirsiniz.

Sizler için derlediğimiz bu listede birbirinden güzel mayo ve bikini markalarıyla tanışacaksınız. Bu markalardan beğendiğiniz modelleri, Ayrıcalıklı Üye Hizmetleri aracılığı ile Whatsapp’tan kolayca sipariş edebilirsiniz.

Skatie

A picture containing person, indoor, sofa, sitting

Description automatically generated

Venedik merkezli Skatie markası, Kaliforniya’nın hayalini kurmanıza neden olan parlak renkleri ve desenleri ile dikkat çekiyor. Skatie markası, farklı göğüs yapılarına hitap eden ve vücudunuzu doğru yerlerde kucaklayan geri dönüştürülmüş kumaşlardan sürdürülebilir bir tarz sunuyor.

MBM

A picture containing person, outdoor, ground, person

Description automatically generated

MBM, yapılandırılmış siluetler ve temiz çizgiler konusunda ustalığı olan kendi kendini geliştirmiş bir tasarımcı olan Marcia Maxwell tarafından sıfırdan yaratılan bir marka. En iyi arkadaşınızı alın ve bir sonraki kız kıza kaçamağınızda MBM’nin, türünün tek örneği tarzlarından herhangi birini deneyin.

Reina Olga

A person in a swimsuit on a beach

Description automatically generated with medium confidence

Sahillerde sizi öne çıkaracak mayo ve bikiniler mi arıyorsunuz? Doğru yere geldiniz. Hayal gücüne çok az şey bırakmaktan korkmayan iki kız kardeş tarafından kurulan Reina Olga, herkesin dikkatini çekecek canlı baskılar, cesur desenler ve retro siluetlerle dolu. İncelemeyi unutmayın.

CastaMira

Doğadan ilham alan, Los Angeles’ta hazırlanmış eski Wilhelmina modeli Chantel Davis, klasik güzel silüetlere eğlenceli dokunuşlar ekleyen çevre dostu bir mayo markası yarattı. Modellerini keşfetmekte geç kalmayın.

Eberjey

A picture containing window, indoor

Description automatically generated

Eberjey markası maceracı tarafınızı ateşlemek istiyor. Bu markada her şey pürüzsüz ve rahat kumaşlarla yapılmış, yüksek kaliteli, figürlü kesimlere sahip siluetlerle ilgili. Bırakın bu havadar ve sofistike mayo markası sizi bir sahil gününden geceye kadar kolayca götürsün.

FELLA

A group of women in garments

Description automatically generated with medium confidence

Kumsal aşıklarına… Bu çağdaş Avustralya mayo markası, tüm yaz boyunca sizi desteklemek için tasarlanmış işlevselliği, cilveli siluetleri ve iyi tasarlanmış kumaşları bir araya getiriyor. Modellerine bayılacak ve almadan duramayacaksınız.

Frankies Bikinis

A person in a bathing suit

Description automatically generated with low confidence

Frankies Bikinis, cesur kesimler, yemyeşil gölgeler ve modaya uygun her şeyi arayan kızlar için tasarlandı. Bu kült markanın Instagram’da 1.1 milyon takipçisi var ve Gigi ve Bella Hadid, Hailey Bieber ve J.Lo gibi ünlüler ve modeller tarafından tercih ediliyor. Sizlere de çok yakışacağına eminiz!

Jade Swim

A picture containing person, person, clothing, swimsuit

Description automatically generated

Jade Swim, hem stil anlayışınıza hem de ten rengi çizgilerinize hitap eden minimalist mayolarda son noktadır. Eski moda editörü ve stilist Brittany Kozerski tarafından kurulan Jade Swim’in lüks ve çok yönlü tasarımları, sizi plaj tatilinden şehrin sokağına göz açıp kapayıncaya kadar götürüyor. Jade Swim markası sizleri kendine hayran bırakacak…

TRIANGL

A group of women posing for a picture

Description automatically generated with medium confidence

Keskin neonlar ve vahşi hayvan baskısı ile Triangl, Instagram ihtiyaçlarınız için burada. Fotoğrafı çekilmesi gereken çok çeşitli renkler, baskılar ve uyumlar sunarlar. Hem havalı hem de rahat olmak istiyorsanız Triangl sizin de tercihiniz olacaktır. Triangl siparişleriniz için Amerikadaniste ekibi ile görüşmeyi unutmayın.

En çok arananan kelimeler: 2021 mayo modelleri, 2021 bikini modelleri, 2021 yaz trendleri

You Might Also Like...